Yumurtasız profiterol kreması yapma sürecinizde neler yaşadınız? Özellikle kremanın kıvamını ayarlarken zorlandığınız bir an oldu mu? Süt ve şekerin ısıtılması aşamasında şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne tür yöntemler kullandınız? Unu eklerken topaklanma olmaması için hızlı karıştırma konusunda bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, bu lezzetli kremayı doldurduğunuz profiterollerin tadı nasıl oldu?
Yumurtasız profiterol kreması yapma sürecinizde neler yaşadınız? Özellikle kremanın kıvamını ayarlarken zorlandığınız bir an oldu mu? Süt ve şekerin ısıtılması aşamasında şekerin tamamen eridiğinden emin olmak için ne tür yöntemler kullandınız? Unu eklerken topaklanma olmaması için hızlı karıştırma konusunda bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, bu lezzetli kremayı doldurduğunuz profiterollerin tadı nasıl oldu?
Cevap yaz