Bu tereyağsız profiterol tarifini uygulamaya karar verdiğimde, gerçekten de vegan alternatiflerin kullanımı bana çok ilginç geldi. Özellikle elma püresi ve badem sütü ile yapılan kısımlar hem sağlıklı hem de lezzetli bir sonuç verecektir diye düşünüyorum. Hamurun hazırlanması aşamasında, suyun kaynamasıyla unun eklenmesi sürecinin hızı beni biraz endişelendirdi; ama sonrasında hamurun top haline gelmesiyle birlikte her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Kremanın hazırlanmasında nişastayı su ile açmanın püf noktası gerçekten işe yarar mı? Ayrıca, çikolata sosunu bitter çikolata ile hazırlamak kesinlikle daha sağlıklı bir dokunuş katacaktır. Servis önerileri arasında buzdolabında bekletme kısmı da oldukça akıllıca; tatlının lezzetinin artmasını sağlamak için kesinlikle deneyeceğim. Sonuç olarak, bu tarifin hem sağlıklı hem de lezzetli bir tatlı sunumuna dönüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum!
Bu tereyağsız profiterol tarifini uygulamaya karar verdiğimde, gerçekten de vegan alternatiflerin kullanımı bana çok ilginç geldi. Özellikle elma püresi ve badem sütü ile yapılan kısımlar hem sağlıklı hem de lezzetli bir sonuç verecektir diye düşünüyorum. Hamurun hazırlanması aşamasında, suyun kaynamasıyla unun eklenmesi sürecinin hızı beni biraz endişelendirdi; ama sonrasında hamurun top haline gelmesiyle birlikte her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Kremanın hazırlanmasında nişastayı su ile açmanın püf noktası gerçekten işe yarar mı? Ayrıca, çikolata sosunu bitter çikolata ile hazırlamak kesinlikle daha sağlıklı bir dokunuş katacaktır. Servis önerileri arasında buzdolabında bekletme kısmı da oldukça akıllıca; tatlının lezzetinin artmasını sağlamak için kesinlikle deneyeceğim. Sonuç olarak, bu tarifin hem sağlıklı hem de lezzetli bir tatlı sunumuna dönüşmesini sabırsızlıkla bekliyorum!
Cevap yaz