Siviyagli profiterol tarifini okudum ve gerçekten oldukça iştah açıcı görünüyor. Özellikle kremasının hazırlanışı ve profiterol hamurunun pişirilmesi aşamaları oldukça net bir şekilde açıklanmış. Sıvı yağ kullanılması bence hamurun dokusunu daha da yumuşatır, merak ediyorum bu tarifi denemek için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Ayrıca, kremanın içerisine eklenebilecek farklı aromalar ile tarifin kişiselleştirilebilmesi çok hoşuma gitti. Bu konuda daha fazla öneri var mı?
Siviyagli profiterol tarifini okudum ve gerçekten oldukça iştah açıcı görünüyor. Özellikle kremasının hazırlanışı ve profiterol hamurunun pişirilmesi aşamaları oldukça net bir şekilde açıklanmış. Sıvı yağ kullanılması bence hamurun dokusunu daha da yumuşatır, merak ediyorum bu tarifi denemek için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Ayrıca, kremanın içerisine eklenebilecek farklı aromalar ile tarifin kişiselleştirilebilmesi çok hoşuma gitti. Bu konuda daha fazla öneri var mı?
Cevap yaz