Profiterol yapımında bu kadar çok malzeme kullanıldığını bilmiyordum. Su, un ve tereyağının yanı sıra yumurta ve süt de önemliymiş. Peki, profiterolü daha da lezzetli hale getirmek için başka hangi alternatif malzemeleri denemek istersiniz? Özellikle çilek püresi gibi meyve sosları ile farklı tatlar elde etmek ilginç olabilir. Daha önce bu tür denemeler yaptınız mı?
Profiterol yapımında bu kadar çok malzeme kullanıldığını bilmiyordum. Su, un ve tereyağının yanı sıra yumurta ve süt de önemliymiş. Peki, profiterolü daha da lezzetli hale getirmek için başka hangi alternatif malzemeleri denemek istersiniz? Özellikle çilek püresi gibi meyve sosları ile farklı tatlar elde etmek ilginç olabilir. Daha önce bu tür denemeler yaptınız mı?
Cevap yaz