Profiterol yaparken dikkat edilmesi gereken püren noktalara ilişkin bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle doğru malzemelerin seçimi kısmı çok önemli. Ben de bir seferinde taze yumurta kullanmadığım için hamurum istediğim gibi kabarmamıştı. Sizce hamurun kıvamını kontrol etmek için başka hangi yöntemler önerilebilir? Ayrıca, kremayı hazırlarken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Profiterol yaparken dikkat edilmesi gereken püren noktalara ilişkin bu bilgiler gerçekten çok faydalı. Özellikle doğru malzemelerin seçimi kısmı çok önemli. Ben de bir seferinde taze yumurta kullanmadığım için hamurum istediğim gibi kabarmamıştı. Sizce hamurun kıvamını kontrol etmek için başka hangi yöntemler önerilebilir? Ayrıca, kremayı hazırlarken dikkat edilmesi gereken başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz