Profiterol sosunun hazırlanışı hakkında yazılanları okudum ve özellikle çikolatanın kalitesinin sosun tadını doğrudan etkileyeceği vurgusunu çok yerinde buldum. Gerçekten de iyi bir bitter çikolata kullanmak, sosun lezzetini artırmak için çok önemli. Ayrıca, krema ve çikolata karışımının kaynamasına izin verilmemesi gerektiği de dikkat edilmesi gereken bir nokta. Ben de evde denemek istiyorum bu tarifi. Ek olarak, sosu önceden hazırlayıp buzdolabında saklayabilmek, misafirler için pratik bir çözüm sunuyor. Sizce sosu hazırladıktan sonra nasıl bir sunum yapmalıyım?
Profiterol sosunun hazırlanışı hakkında yazılanları okudum ve özellikle çikolatanın kalitesinin sosun tadını doğrudan etkileyeceği vurgusunu çok yerinde buldum. Gerçekten de iyi bir bitter çikolata kullanmak, sosun lezzetini artırmak için çok önemli. Ayrıca, krema ve çikolata karışımının kaynamasına izin verilmemesi gerektiği de dikkat edilmesi gereken bir nokta. Ben de evde denemek istiyorum bu tarifi. Ek olarak, sosu önceden hazırlayıp buzdolabında saklayabilmek, misafirler için pratik bir çözüm sunuyor. Sizce sosu hazırladıktan sonra nasıl bir sunum yapmalıyım?
Cevap yaz