Pastacı kremasını hazırlamak için izlenmesi gereken adımlar oldukça net görünüyor. Sütü ısıtmak ve ardından yumurta sarılarıyla karıştırmak önemli bir aşama. Peki, bu aşamada sütü kaynatmamak için ne gibi önlemler almalıyız? Ayrıca, kremanın kıvamını artırmak için un veya nişasta eklerken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Son olarak, kremayı soğutma aşamasında streç film kullanmak gerçekten etkili mi?
Pastacı kremasını hazırlamak için izlenmesi gereken adımlar oldukça net görünüyor. Sütü ısıtmak ve ardından yumurta sarılarıyla karıştırmak önemli bir aşama. Peki, bu aşamada sütü kaynatmamak için ne gibi önlemler almalıyız? Ayrıca, kremanın kıvamını artırmak için un veya nişasta eklerken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Son olarak, kremayı soğutma aşamasında streç film kullanmak gerçekten etkili mi?
Cevap yaz