Profiterolün tarifini okuduktan sonra, gerçekten de mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum! Hamurunu hazırlamak ve içini krema ile doldurmak çok keyifli görünüyordu. Özellikle çikolata sosunun üzerine dökülmesi fikri beni cezbetti. Acaba hamurun kabarıklığını sağlamak için yumurtaları eklerken dikkat etmem gereken özel bir ipucu var mı? Ayrıca, profiterollerin görünümü bu kadar güzel olunca, misafirlerime nasıl sunmalıyım ki onları etkilemeyi başarabilirim? Bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanabilirim?
Profiterolün tarifini okuduktan sonra, gerçekten de mutfakta denemek için sabırsızlanıyorum! Hamurunu hazırlamak ve içini krema ile doldurmak çok keyifli görünüyordu. Özellikle çikolata sosunun üzerine dökülmesi fikri beni cezbetti. Acaba hamurun kabarıklığını sağlamak için yumurtaları eklerken dikkat etmem gereken özel bir ipucu var mı? Ayrıca, profiterollerin görünümü bu kadar güzel olunca, misafirlerime nasıl sunmalıyım ki onları etkilemeyi başarabilirim? Bu tatlıyı hazırlarken en çok hangi aşamada zorlanabilirim?
Cevap yaz