Profiterol yapmaya karar verdiğinizde, bu tatlının ne kadar lezzetli ve özel bir tat olduğunu biliyor muydunuz? Hamurunun hazırlanışı oldukça keyifli ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor. Peki, profiterol hamurunu hazırlarken en önemli adımın ne olduğunu düşünüyorsunuz? Yumurta eklerken hamurun sıcak olmaması gerektiğini biliyor muydunuz? Aksi takdirde, hamurunuzun yapısı bozulup istediğiniz gibi kabarmayabilir. Ayrıca, profiterollerin içini doldurduktan sonra hemen servis etmenin önemini fark ettiniz mi? Yoksa dolgunun yumuşamasını istemezsiniz, değil mi? Bu tatlının üzerine çikolata sosu eklemeyi düşündünüz mü? Bence bu ekstra detay, profiterolü daha da çekici hale getiriyor. Sizce de öyle değil mi?
Profiterol yapmaya karar verdiğinizde, bu tatlının ne kadar lezzetli ve özel bir tat olduğunu biliyor muydunuz? Hamurunun hazırlanışı oldukça keyifli ve sonuç gerçekten mükemmel oluyor. Peki, profiterol hamurunu hazırlarken en önemli adımın ne olduğunu düşünüyorsunuz? Yumurta eklerken hamurun sıcak olmaması gerektiğini biliyor muydunuz? Aksi takdirde, hamurunuzun yapısı bozulup istediğiniz gibi kabarmayabilir. Ayrıca, profiterollerin içini doldurduktan sonra hemen servis etmenin önemini fark ettiniz mi? Yoksa dolgunun yumuşamasını istemezsiniz, değil mi? Bu tatlının üzerine çikolata sosu eklemeyi düşündünüz mü? Bence bu ekstra detay, profiterolü daha da çekici hale getiriyor. Sizce de öyle değil mi?
Cevap yaz