Profiterol yaparken hamurun yağlı olması sizi nasıl etkiliyor? Yanlış ölçülerden mi kaynaklanıyor, yoksa pişirme süresine mi dikkat etmediniz? Un eklemek ya da yumurta miktarını ayarlamak gibi yöntemleri denemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, malzemelerin kalitesinin de bu durumu etkileyebileceğini göz önünde bulunduruyor musunuz? Deneyim kazanarak doğru oranları bulmak da bir çözüm olabilir mi? Bu konuda neler yapmayı planlıyorsunuz?
Profiterol yaparken hamurun yağlı olması sizi nasıl etkiliyor? Yanlış ölçülerden mi kaynaklanıyor, yoksa pişirme süresine mi dikkat etmediniz? Un eklemek ya da yumurta miktarını ayarlamak gibi yöntemleri denemeyi düşündünüz mü? Ayrıca, malzemelerin kalitesinin de bu durumu etkileyebileceğini göz önünde bulunduruyor musunuz? Deneyim kazanarak doğru oranları bulmak da bir çözüm olabilir mi? Bu konuda neler yapmayı planlıyorsunuz?
Cevap yaz