Profiterol hamurunun kabarmaması gerçekten can sıkıcı bir durum. Yanlış malzeme oranları ya da yeterli sıcaklıkta pişirmemek gibi faktörlerin etkisi olabilir mi? Özellikle unun türü ve yumurta miktarı çok önemli gibi görünüyor. Sizce de pişirme süresi boyunca fırına sık sık bakmak, hamurun kabarmasını olumsuz etkileyebilir mi? Hem malzeme oranlarını gözden geçirip hem de pişirme koşullarını iyileştirerek başarılı bir sonuç elde etmek mümkün mü?
Profiterol hamurunun kabarmaması gerçekten can sıkıcı bir durum. Yanlış malzeme oranları ya da yeterli sıcaklıkta pişirmemek gibi faktörlerin etkisi olabilir mi? Özellikle unun türü ve yumurta miktarı çok önemli gibi görünüyor. Sizce de pişirme süresi boyunca fırına sık sık bakmak, hamurun kabarmasını olumsuz etkileyebilir mi? Hem malzeme oranlarını gözden geçirip hem de pişirme koşullarını iyileştirerek başarılı bir sonuç elde etmek mümkün mü?
Cevap yaz