Profiterolü dondurucuda saklamak istesem, öncelikle hangi adımları izlemem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle sıcak profiterolleri hemen dondurucuya koymamak gerektiği bilgisi beni düşündürüyor. Ayrıca, dondurucudan çıkardığımda çikolata sosunu ne zaman eklemem gerektiği konusunda da kararsız kaldım. Bu tatlının lezzetini korumak için başka hangi püf noktalarına dikkat etmem gerekiyor? Ayrıca, farklı iç harçlar kullanarak profiterolü çeşitlendirmek mümkün mü? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Profiterolü dondurucuda saklamak istesem, öncelikle hangi adımları izlemem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle sıcak profiterolleri hemen dondurucuya koymamak gerektiği bilgisi beni düşündürüyor. Ayrıca, dondurucudan çıkardığımda çikolata sosunu ne zaman eklemem gerektiği konusunda da kararsız kaldım. Bu tatlının lezzetini korumak için başka hangi püf noktalarına dikkat etmem gerekiyor? Ayrıca, farklı iç harçlar kullanarak profiterolü çeşitlendirmek mümkün mü? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz