Profiterol sosunu hazırlamak gerçekten keyifli bir deneyim olmalı. Özellikle çikolatanın eritilmesi aşaması, mutfakta harikalar yaratmak için sabırsızlanmamı sağlıyor. Koyulaşma süreci de merak uyandırıcı; sosun kıvamı tam istediğim gibi olursa, profiterollerin üzerini kaplamak için sabırsızlanırım. Krem şanti ekleyerek hafifletme fikri de çok hoş, tatlıyı nasıl zenginleştirebileceğimiz konusunda harika bir öneri. Bu tarife göre yapıp, misafirlerime sunmayı düşündüm. Acaba sosun üzerine ekleyeceğim çikolata rendesi veya fındık, tatlıya ne kadar farklı bir dokunuş katacaktır?
Profiterol sosunu hazırlamak gerçekten keyifli bir deneyim olmalı. Özellikle çikolatanın eritilmesi aşaması, mutfakta harikalar yaratmak için sabırsızlanmamı sağlıyor. Koyulaşma süreci de merak uyandırıcı; sosun kıvamı tam istediğim gibi olursa, profiterollerin üzerini kaplamak için sabırsızlanırım. Krem şanti ekleyerek hafifletme fikri de çok hoş, tatlıyı nasıl zenginleştirebileceğimiz konusunda harika bir öneri. Bu tarife göre yapıp, misafirlerime sunmayı düşündüm. Acaba sosun üzerine ekleyeceğim çikolata rendesi veya fındık, tatlıya ne kadar farklı bir dokunuş katacaktır?
Cevap yaz