Profiterol kreması yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Sütü kaynatmak mı, yoksa yumurta sarılarını eklemek mi daha karmaşık geldi? Özellikle kremanın kıvamını ayarlamak için hangi yöntemleri denediniz? Ayrıca, tereyağı eklemek veya çırpılmış krema kullanmak gibi alternatifleri denediniz mi? Bu tarifteki adımlar arasında en çok hangisi sizin için keyifliydi?
Profiterol kreması yaparken en çok hangi adımda zorlandınız? Sütü kaynatmak mı, yoksa yumurta sarılarını eklemek mi daha karmaşık geldi? Özellikle kremanın kıvamını ayarlamak için hangi yöntemleri denediniz? Ayrıca, tereyağı eklemek veya çırpılmış krema kullanmak gibi alternatifleri denediniz mi? Bu tarifteki adımlar arasında en çok hangisi sizin için keyifliydi?
Cevap yaz