Profiterol yapımını daha önce deneyimlemiş biri olarak, tarifin adımlarını takip etmek oldukça keyifli. Hamur kısmında, tereyağını eritip suyla buluşturduktan sonra un eklemek gerçekten kritik bir aşama. Acaba unu ekledikten sonra hamurun top haline gelmesi için ne kadar süre karıştırmalıyız? Ayrıca, yumurtaları eklemekte dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Krema aşamasında ise sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz; bu konuda herhangi bir püf noktası var mı? Son olarak, profiterolleri doldurduktan sonra hemen mi servis etmek gerekiyor, yoksa bekleyebilir miyiz? Bu soruların cevabını merak ediyorum.
Profiterol yapımını daha önce deneyimlemiş biri olarak, tarifin adımlarını takip etmek oldukça keyifli. Hamur kısmında, tereyağını eritip suyla buluşturduktan sonra un eklemek gerçekten kritik bir aşama. Acaba unu ekledikten sonra hamurun top haline gelmesi için ne kadar süre karıştırmalıyız? Ayrıca, yumurtaları eklemekte dikkat edilmesi gereken bir nokta var mı? Krema aşamasında ise sürekli karıştırmak gerektiğini belirtmişsiniz; bu konuda herhangi bir püf noktası var mı? Son olarak, profiterolleri doldurduktan sonra hemen mi servis etmek gerekiyor, yoksa bekleyebilir miyiz? Bu soruların cevabını merak ediyorum.
Cevap yaz