Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor, özellikle de geleneksel profiterol yapmakla uğraşmak istemeyenler için! Kedi dili bisküvilerinin kullanılması hem zaman kazandırıyor hem de farklı bir tat katıyor. Pudingin hazırlanışı ve kremanın çırpılması adımları da oldukça basit, bu da tarifi daha çekici hale getiriyor. Sizce de üstüne eklenen çikolata sosu ve hindistan cevizi gibi malzemeler, tatlının lezzetini daha da arttırır mı? Ayrıca, tatlının buzdolabında dinlendirilmesi gerektiği kısmı da önemli; bu şekilde tatların birbiriyle kaynaşması sağlanıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Bu tarif gerçekten çok pratik görünüyor, özellikle de geleneksel profiterol yapmakla uğraşmak istemeyenler için! Kedi dili bisküvilerinin kullanılması hem zaman kazandırıyor hem de farklı bir tat katıyor. Pudingin hazırlanışı ve kremanın çırpılması adımları da oldukça basit, bu da tarifi daha çekici hale getiriyor. Sizce de üstüne eklenen çikolata sosu ve hindistan cevizi gibi malzemeler, tatlının lezzetini daha da arttırır mı? Ayrıca, tatlının buzdolabında dinlendirilmesi gerektiği kısmı da önemli; bu şekilde tatların birbiriyle kaynaşması sağlanıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz