Evde profiterol sosu yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Malzemeleri hazırlamak ve karıştırmak kadar, sosun koyulaşması için pişirme sürecine de dikkat etmek gerektiğini biliyorum. Peki ya çikolata ve tereyağını eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi hedefliyorsunuz? Sosun soğuduktan sonra profiterol üzerine döküldüğünde, lezzeti nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, beyaz çikolata ile yapmayı denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Evde profiterol sosu yaparken hangi adımların en önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Malzemeleri hazırlamak ve karıştırmak kadar, sosun koyulaşması için pişirme sürecine de dikkat etmek gerektiğini biliyorum. Peki ya çikolata ve tereyağını eklerken nasıl bir kıvam elde etmeyi hedefliyorsunuz? Sosun soğuduktan sonra profiterol üzerine döküldüğünde, lezzeti nasıl bir etki yaratıyor? Ayrıca, beyaz çikolata ile yapmayı denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz