Öncelikle uygun büyüklükteki tencereye vanilya ve krem şanti hariç bütün muhallebi malzemelerini koyup, kaynayana kadar karıştırıyoruz. Kaynadıktan sonra vanilya ve krem şantiyi ekliyoruz. Hazır olan muhallebiyi mikser ile pürüzsüz bir kıvama gelene kadar çırpıyoruz. Hazır hale gelen muhallebinin içine etimekleri ufak ufak parçalayıp, atıyoruz. Etimek ile muhallebiyi karıştırdıktan sonra, kuplara eşit miktarda pay ediyoruz. Diğer taraftan önceden hazırlayıp, soğuttuğumuz çikolata sosunu kupların üzerine döküyoruz. Hazır olan kuplarımızı ılık duruma geldikten sonra, arzuya göre çikolata parçacıkları ile de süsleyerek, soğuması için buzdolabına kaldırıyoruz.
Bir iki saat dolapta beklettikten sonra
kupta yalancı profiterol servise hazır.
Afiyet olsun.